Skulpturer inspireret af vind og vand


Sand, vand og vind

Inspirationen til skulpturerne er fundet ved vadehavet, både over og under havet!

Vind og bølger har ”formet” skulpturer.

Frodige Quinder


Jeg har gennem flere år arbejdet med kvindeskulpturer og med tiden er de blevet mere frodige. Jeg har mest arbejdet i granit, men har også lavet mindre quinder i stentøjsler. Her der det lettere at forandre facon - ler er et behageligt materiale at arbejde med.

Større projekter


I  sommeren 2012 blev jeg udfordret af arkitekt Lilli Lindberg, til at lave en vandkunst til det nye ældrecenter Landlyst. Vandkunsten skulle tage udgangspunkt i mine skulpturer "de tavse mændsidste". Skulpturen blev afsløret i oktober samme år.

I 2014 har jeg leveret en vandkunst til SE "Andelsmodellen". Vandkunsten blev afsløret den 2. oktober. Vandkunsten er rund, med en diameter på 150 cm. I  og på karret står 7 mennesker og tilsammen vejer vandkunsten omkring 1.5 ton. 

I 2016 leverede jeg en ny stor skulptur til Det Faglige Hus i Esbjerg - "Rum for fællesskab". De fem mennesker og granitbænken vejer omkring 2 ton, så alle flytninger blev denne gang med kran. 

 

"Rum for fællesskab"

Øvrige skulpturer


Jeg arbejder med forskellige former og figurer. Det er bl. a. blevet til pingviner, elefanter, hoveder og nu også bøger.